miércoles, 4 de septiembre de 2013

LLIBRETS DE GALL D'INDI

  El gall d’indi es pot cuinar com el pollastre, sense més complicacions. El seu gust varia, però de ben segur ens resultarà igual o més agradable i estarem consumint una carn sense colesterol i recomanada per a totes les edats.



   INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 FILETS DE PIT DE GALL D’INDI: Si en el nostre lloc de compra habitual demanem que ens els preparin per fer llibrets ens els tallaran prims i amples, perquè ens sigui fàcil de farcir.
4 TALLS DE PERNIL CUIT: No massa prim, per que sigui més gustós.
4 TALLS DE FORMATGE TENDRE: El formatge el podem escollir segons gustos. Si volem un toc una mica àcid podem fer servir formatges de cabra. Encara que si volem que agradi als més petits és millor utilitzar formatges més suaus i neutres, tipus cheddar.
FARINA, PA RATLLAT, OU I ESPÈCIES

   Preparem els llibrets amb el formatge al mig, per tal que no s’escampi i tanquem amb l’ajut d’algun escuradents si és necessari.
   Batem l’ou junt amb les espècies (comí, orenga o herbes provençals, i unes gotes de tabasc).
   Passem primer el llibret per la farina, tot seguit en l’ou, i acabem en el pa ratllat.
   Amb l’oli ben calent introduïm amb cura de que no ens salti i retirem abans que el arrebossat se’ns torri en excés.
   Aquest senzill plat farà les delícies dels més petits de la casa.
CONSELL : La utilització d’olis vegetals o refinats no és convenient si el que pretenem és aconseguir un plat saludable. Els olis d’oliva son més cars que aquests “pseudo-olis” però aguanten molt més fregits, resultant més econòmics i sans.

   Si tenim flocs d’avena, podem afegir uns quants entre el pa ratllat i així jugar amb textures similars als típics arrebossats americans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.