El
gall d’indi es pot cuinar com el pollastre, sense més complicacions. El seu
gust varia, però de ben segur ens resultarà igual o més agradable i estarem
consumint una carn sense colesterol i recomanada per a totes les edats.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 FILETS DE PIT DE GALL D’INDI: Si en el
nostre lloc de compra habitual demanem que ens els preparin per fer llibrets
ens els tallaran prims i amples, perquè ens sigui fàcil de farcir.
4 TALLS DE PERNIL CUIT: No massa prim, per que
sigui més gustós.
4 TALLS DE FORMATGE TENDRE: El formatge el
podem escollir segons gustos. Si volem un toc una mica àcid podem fer servir
formatges de cabra. Encara que si volem que agradi als més petits és millor utilitzar
formatges més suaus i neutres, tipus cheddar.
FARINA, PA RATLLAT, OU I ESPÈCIES
Preparem els llibrets amb el formatge al mig, per tal que no s’escampi i
tanquem amb l’ajut d’algun escuradents si és necessari.
Batem
l’ou junt amb les espècies (comí, orenga o herbes provençals, i unes gotes de
tabasc).
Passem primer el llibret per la farina, tot seguit en l’ou, i acabem en
el pa ratllat.
Amb l’oli
ben calent introduïm amb cura de que no ens salti i retirem abans que el arrebossat
se’ns torri en excés.
Aquest senzill plat farà les delícies dels més petits de la casa.
CONSELL : La utilització d’olis vegetals
o refinats no és convenient si el que pretenem és aconseguir un plat saludable.
Els olis d’oliva son més cars que aquests “pseudo-olis” però aguanten molt més
fregits, resultant més econòmics i sans.
Si
tenim flocs d’avena, podem afegir uns quants entre el pa ratllat i així jugar
amb textures similars als típics arrebossats americans.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.