
La
seva carn és molt baixa en contingut de greixos i colesterol, la major part
dels quals les trobem en la pell. La presencia de vitamines del tipus B la fa
una carn de gran valor nutritiu.
La
preparació del gall d’indi és pràcticament idèntica a la preparació del
pollastre.
El
gall d’indi és una au molt productiva. És potser per aquesta raó que el seu
consum s’hagi pogut estendre tot al llarg del planeta. De cada au s’aprofita el
60% per al consum. En les carnisseries la podem trobar tant fresca, com en derivats; ja sigui envasada o en diferents adobs.
La
seva carn és pràcticament recomanable a tothom, sense excepcions. És una carn d’alt
contingut proteic i de fàcil digestió. Fins i tot és recomanable per als més
petits de la casa. Els casos d’al·lèrgies produïdes per el consum de carn de
gall d’indi son, actualment, inexistents.
En
ser una carn blanca és important consumir-la absolutament fresca i
conservar-la, a ser possible, en congelador.
ANÈCDOTA:

El seu viatge és un viatge ple de perills i penúries que els
aboca pràcticament en braços de la mort. En arribar malalts i famèlics a
Massachussets és la carn de gall d’indi qui els proveeix de sustent aquell
dijous de novembre, evitant així un desenllaç fatídic i donant a la cultura
nord-americana el seu plat més emblemàtic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.