I tornem de les vacances amb enyorança de
terrassetes i de tapes…
Deu ser aquesta la raó de que avui dediquem la nostra
recepta de principis de mes a un excel·lent acompanyament de refrigeri.
El secret d’aquesta recepta no son tant els
ingredients, si no l’ordre en què els afegim.
Les quantitats poden variar també segons el
gust del consumidor.. El que sí assegurem és que qui no desitgi menjar-ne,
millor que ni tan sols les provi o no tindrà final.
INGREDIENTS:
ALETES DE POLLASTRE
PEBRE NEGRA
SAL MARINA
LLIMONA
“TABASCO”
Posem a fregir les aletes quan l’oli és ben
calent, no roent.
Per aconseguir que les aletes quedin cruixents
tan sols hem d’observar el color i les bombolles que es creen a la pell.
Un cop
tenim el nostre punt de cocció desitjat les traiem amb cura i les posem sobre
un tovalló de cuina i afegim una bona quantitat de pebre negra i la llimona espremuda
i després un bon grapat de sal marina (en aquest ordre).
Quan el paper hagi absorbit tot l’oli sobrant,
les aletes estaran totalment cruixents i perfectament saonades.
En el moment de
servir-les podem afegir unes gotes de “tabasco” al gust dels més intrèpids.
CONSELL:
No deixem que ningú s’apropi a la paella. Les
ales de pollastre acostumen a esquitxar molt.
Utilitzem sempre oli d’oliva sense refinar,
al igual que la sal. La nostra salut ens ho agrairà i la nostra digestió ho
notarà molt abans que el nostre paladar.
Segurament aquest no és el plat més indicat
per a una dieta, però sí que ens pot empènyer a decidir a trobar data per
començar-la. Això sí, després de vacances.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.