miércoles, 7 de agosto de 2013

ALETES DE POLLASTRE "HOT WINGS"

I tornem de les vacances amb enyorança de terrassetes i de tapes… 

Deu ser aquesta la raó de que avui dediquem la nostra recepta de principis de mes a un excel·lent acompanyament de refrigeri.

El secret d’aquesta recepta no son tant els ingredients, si no l’ordre en què els afegim.

Les quantitats poden variar també segons el gust del consumidor.. El que sí assegurem és que qui no desitgi menjar-ne, millor que ni tan sols les provi o no tindrà final.


INGREDIENTS:

ALETES DE POLLASTRE
PEBRE NEGRA
SAL MARINA
LLIMONA
“TABASCO”

Posem a fregir les aletes quan l’oli és ben calent, no roent.

Per aconseguir que les aletes quedin cruixents tan sols hem d’observar el color i les bombolles que es creen a la pell

Un cop tenim el nostre punt de cocció desitjat les traiem amb cura i les posem sobre un tovalló de cuina i afegim una bona quantitat de pebre negra i la llimona espremuda i després un bon grapat de sal marina (en aquest ordre).

Quan el paper hagi absorbit tot l’oli sobrant, les aletes estaran totalment cruixents i perfectament saonades. 

En el moment de servir-les podem afegir unes gotes de “tabasco” al gust dels més intrèpids.

CONSELL:

No deixem que ningú s’apropi a la paella. Les ales de pollastre acostumen a esquitxar molt.

Utilitzem sempre oli d’oliva sense refinar, al igual que la sal. La nostra salut ens ho agrairà i la nostra digestió ho notarà molt abans que el nostre paladar.


Segurament aquest no és el plat més indicat per a una dieta, però sí que ens pot empènyer a decidir a trobar data per començar-la. Això sí, després de vacances.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.