miércoles, 6 de noviembre de 2013

SOPA MÀGICA


Doncs això pensaven els nostres avantpassats des de l’antiga Grècia que començaren a receptar el brou de pollastre com a remei per als refredats, i així ha estat en la majoria d’antigues cultures arreu del món.

La ciència però ha trigat més de dos mil anys a descobrir, no només si és cert, si no el per què. El brou de pollastre dificulta el moviment dels neutròfils, unes cèl·lules del sistema immunològic que ens ajuden a combatre els virus, podríem dir que sense tenir en compte els danys col·laterals. D’aquesta manera podem reduir els efectes molestos del refredat, com les inflamacions de gola i les mucositats, i ens ajudarà a recobrar les forces amb la gran aportació vitamínica i de nutrients de fàcil assimilació.


INGREDIENTS ENTRE 3 i 5 LITRES (segons consistència al gust)


Un pollastre mitjà, net i eviscerat.
2 naps
3 pastanagues
1 porro
1 patata gran
2 branques d’api
Una fulla de llorer
Sal

Rentem bé el pollastre i les verdures. Ho afegim tot en una olla gran i cobrim amb aigua tots els ingredients. Bullir durant una hora aproximadament.

CURISITATS:
Aquest és un brou bàsic de pollastre ideal per prendre sol o amb la pasta (arròs) que desitgem. 

A partir d’aquest brou bàsic podem cuinar brous més elaborats afegint-hi més ingredients o variant-los.

El brou es pot congelar, un cop refredat, i dura prop de tres mesos en perfecte estat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Ajudeunos a millorar el nostre blog, amb les vostres pròpies aportacions.
Benvinguts.